Lægerne Lars Dudal Madsen og Pia Herltoft Madsen i Holstebro
97 42 43 44
Tidsbestilling 9:00 til 12:00

Generelt

Vi beskriver her hvordan vi normalt forebygger, diagnosticerer og behandler en lang række tilstande og sygdomme. Der vil være individuelle afvigelser som er afledt af specielle forhold hos den enkelte patient, men beskrivelserne dækker de mest almindelige forløb. Vi beskriver også hvordan du bedst bruger klinikken i forbindelse med de forskellige tilstande du har.

Hvis du har, eller har mistanke om at du har, en af tilstandene listet her til venstre, kan du ved at sætte dig ind i, hvordan vi forebygger, diagnosticerer og behandler tilstanden, være med til at optimere vores fælles indsats.

Under E-Tjenester kan du, hvis du som patient er tilknyttet klinikken, kommunikere med os på en sikret, stærkt krypteret forbindelse. Du kan her skrive til os om de tilstande du har og dermed medvirke til bedst mulig undersøgelse og behandling. Det er kun dig og os der har adgang til dine oplysninger når du bruger e-tjenester. Brug derfor e-Tjenester når du kommunikerer med os med personlige oplysninger.

Patienthåndbogen

 

Her kan du få oplysninger om dine sygdomme beskrevet for patienter

Henvisning til Sundhedscentret

 Tryk på billedet for at se tilbudene - 4,8 KB

Henvend dig i praksis for at få vejledning og henvisning til deres tilbud

Lægerne Danmarksgade 22 · Danmarksgade 22 · 7500 Holstebro · Telefon: 97 42 43 44 · E-mail: danmarksgade22@gmail.com
Dudal Webdesign